Training & coaching voor raadsleden

Vind je weg en pak je rol in de politieke arena

Het aanbod van De Politieke School

De Politieke School biedt verschillende trainingen en workshops aan voor allerlei rollen binnen de politiek. Zo is er een 1,5 uur durende online workshop maar ook een meerdaagse training. Vind wat bij jou past zodat ik je vooruit kan helpen. Weet je niet zeker wat bij je past of wat je op dit moment nodig hebt? Neem gerust contact met mij op, ik sta open voor vragen en persoonlijke coaching en uiteraard geef ik graag advies over welke training perfect voor jou is.

Contact

Online workshop

Politiek Zonder Spelletjes

Ben je klaar met politieke spelletjes? Leer in 12 lessen hoe je overeind blijft en onverstoorbaar aan je doelen kunt blijven werken.

Lees meer

Online training

Vanuit Regie Naar Resultaat

Als volksvertegenwoordiger wil je iets bereiken voor de gemeenschap. In 4 sessies werk jij je persoonlijke strategie uit.

Lees meer

Meerdaagse training

De Politieke Kaderschool

Een meerdaagse training die je helpt je strategisch voor te bereiden op de behandeling van de Kadernota en de Begroting.

Lees meer

Live mastertraining

Politiek Competent

De Mastertraining Politiek Competent is een fysieke training van een hele dag, waarin je je eigen politieke thema leert omzetten in een kernpresentatie.Lees meer

Het Politiek Spel

Voor iedereen die meer wil weten over politiek zonder spelletjes, is er nu een e-boek met tips en werkbladen. Het helpt jou đ—ļđ—ģ 𝗱đ—ŋđ—ļ𝗲 𝘀𝘁𝗮đ—Ŋđ—Ŋ𝗲đ—ģ đ—ŧđ—Ŋ 𝘄𝗲𝗴 đ—ģ𝗮𝗮đ—ŋ 𝙟𝙤đ™Ēđ™Ŧ 𝙙𝙤𝙚𝙡, effectief te zijn op de vier 𝙨đ™Ĩ𝙚𝙚𝙡đ™Ģ𝙚𝙡𝙙𝙚đ™Ŗ Ên helpt je bij het omgaan met đ™Ĩ𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙨đ™Ĩ𝙚𝙡𝙡𝙚𝙩𝙟𝙚𝙨.

Je kunt het â‡Ŗ 𝗲-đ—¯đ—ŧ𝗲𝗸 via deze knop 𝗴đ—ŋ𝗮𝘁đ—ļ𝘀 𝗱đ—ŧ𝘄đ—ģ𝗹đ—ŧ𝗮𝗱𝗲đ—ģ en alles meteen in de praktijk brengen.

E-boek