woordwolk politieke-spelletjes

Workshop politiek-zonder-spelletjes

Klaar met politieke spelletjes! Leer hoe je er niet door geraakt wordt. Hoe je jouw weg vindt om wel politieke resultaten te boeken. Meld je aan voor de online workshop.

“Ik vind het raadswerk echt interessant, maar ik heb een bloedhekel aan die politieke spelletjes. Waarom luisteren we niet naar elkaar? Waarom die ijdeltuiterij, al dat gedoe. Ik mis de dialoog. En wat bereiken we nu, eigenlijk?”

Herken je dit? Je ging de politiek in met zin, met idealen, misschien met een plan. Je wilde het anders doen: eerlijk, integer, oplossend. En nu raak je verzeild in procedures, papieren en politieke spelletjes. De procedures en de papieren kun je wel handelen na zo’n 2 jaar. Maar die spelletjes …

Je snakt naar een goed inhoudelijk debat, een normale dialoog. We zijn toch volwassen mensen?

Frustratie over politieke spelletjes is funest voor de voldoening in je politieke werk. Oprechte mensen met mooie idealen en goede ideeën raken gedemotiveerd of haken zelfs af. Dat gaat mij aan het hart. Ik vind het zonde als politici afhaken om stomme politieke spelletjes. Jij hoeft er niet aan mee te doen. Jij kunt wél die politicus zijn die je wilde zijn. 

Wees welkom bij mijn workshop Politiek zonder spelletjes.

We gaan het er over hebben. Je gaat ontdekken dat politieke spelletjes niet onvermijdbaar zijn, maar dat ze je minder hoeven te raken. Je gaat inzien dat je wel resultaten kunt boeken. Mijn kennis uit mijn ervaring als raadslid, fractievoorzitter en wethouder neem ik mee. Net als mijn trainersexpertise. 

Wat anderen ervan vonden en meer informatieGeef je op voor de Online Workshop Politiek zonder spelletjes die ik geregeld op verschillende tijdstippen organiseer.

Het duurt twee uur en er is plek voor 10 mensen, want ik houd het graag persoonlijk.

Deelname kost 45,- per uur.

Je krijgt tips, ideeën en advies. Van mij en van de andere deelnemers, want ik geloof in leren van elkaar.

Link om je aan te melden