Als politicus of ondersteuner moet je voortdurend keuzes maken in een bewegend politiek speelveld. Wat je vandaag hebt bedacht, kan morgen anders uitpakken. Soms kan het nodig zijn de strategie onder de loep te nemen, of de basisuitgangspunten nog eens tegen het licht te houden.

Even tijd nemen om een politiek of persoonlijk dilemma met een onafhankelijk iemand te bespreken is in zo'n situatie waardevol. Je kijk op de zaak verandert. Daarna kun je met een gerust hart en goede moed de politieke arena in. 

In een half uur tijd help ik je grip op je werk te vinden.

In het consult richten we ons op jouw persoonlijke of politieke dilemma. Samen maken we de situatie helder en overzichtelijk. Ik help je jou met praktische handvatten die je direct kunt toepassen. Zo nodig stuur ik je een hand-out na. 

Het individeel consult

is er voor praktisch, tactisch en strategisch advies. Het is een gesprek van een half uur over een politieke situatie waarin je een weg zoekt om ermee om te gaan. 

Alle informatie van of over de klant of de deelnemer die De Politieke School verneemt of observeert is voor haar vertrouwelijk en zal vertrouwelijk worden behandeld. Voorts dienen de Algemene Voorwaarden van De Politieke School als contractafspraken.

Voor politici, bestuurders en griffiers van gemeenten, provincies en waterschappen.


Praktische informatie: 

Tijd: Een half uur

Datum: Kijk in de agenda

Kosten: 50 euro alles inclusief

Locatie: via Teams

Aantal Deelnemers: 1

Deelnemen