Gratis e-boek: Het Politieke Spel

Het politieke spel doorgronden en kunnen spelen helpt je om resultaat te boeken en effectief te zijn als volksvertegenwoordiger.

Ik heb er mijn vak van gemaakt om lokale politici te helpen het spel serieus, eerlijk en met passie te spelen.

Ik deel graag mijn kennis over het politieke spel en mijn idealen om het Zonder Spelletjes te spelen. In dit e-book, met tips en werkbladen, leg ik uit wat ervoor nodig is om resultaatgerichte, open politiek te bedrijven. Het helpt jou đ—ļđ—ģ 𝗱đ—ŋđ—ļ𝗲 𝘀𝘁𝗮đ—Ŋđ—Ŋ𝗲đ—ģ đ—ŧđ—Ŋ 𝘄𝗲𝗴 đ—ģ𝗮𝗮đ—ŋ 𝙟𝙤đ™Ēđ™Ŧ 𝙙𝙤𝙚𝙡, effectief te zijn op de vier 𝙨đ™Ĩ𝙚𝙚𝙡đ™Ģ𝙚𝙡𝙙𝙚đ™Ŗ Ên helpt je bij het omgaan met đ™Ĩ𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙨đ™Ĩ𝙚𝙡𝙡𝙚𝙩𝙟𝙚𝙨.

Klik hier en ontvang dit praktische e-boek meteen in je mailbox.

Met vriendelijke groet,
Trudy Veninga,
💛 spelbegeleider

Trudy Veninga e-boek