Voor wie

Voor elke lokale politicus of bestuurder die en zijn of haar optreden wil verbeteren.

De groep word samengesteld uit raadsleden of bestuurders van verschillende gemeentes. Je zit dus nooit met iemand van je eigen gemeente in dezelfde groep.

Wanneer

Inschrijven kan vanaf 1 november 2019. Na 15 december worden de bijeenkomsten in overleg met de deelnemers gepland. In principe zal het gaan om drie zaterdagen in de eerste drie maanden van 2020, met 4-6 weken interval.

Waar

De Kapberg

De bijeenkomsten worden centraal in het land gehouden in De Kapberg te Baambrugge. Een fijne trainingslocatie midden in het groen, vlakbij de afslag Vinkeveen aan de A2. [24. foto]

De trainingsdagen zullen duren van 9.30 tot 16.00 uur, met een inloop vanaf 9.00 uur.

Wat is de investering?

De belangrijkste investering is jouw tijd. Financieel kost het pakket 390,- per persoon voor de drie bijeenkomsten. Dit bedrag is inclusief begeleiding, materiaal, hand-outs, administratiekosten en btw. Lunch en vervoer betaal je per keer zelf.

Wanneer gaat het door?

6-8 deelnemers per groep. De serie gaat van start bij aantoonbare zekere deelname van 6 deelnemers. Betaling is bewijs van deelname. De leveringsvoorwaarden bij open trainingen zijn van toepassing

Wat moet ik voorbereiden?

Voorafgaand aan de trainingscyclus vragen we je een intakeformulier in te vullen. Voor de eerste keer vragen we je voor te bereiden op een casus die je zou willen bespreken. 

> Terug naar Politieke Praktijk & Intervisie

> Wat is intervisie

> Voorbeeld van een casus