Training op afstand

Persoonlijk, kort en snel een politieke vaardigheid onder de knie

Een persoonlijk mini-training waar je door de tweetraps-opzet echt iets aan hebt. Op coronaproof afstand, maar wel dichtbij.

Het aanbod 

Twee gesprekken van een half uur + een handleiding politieke resultaten boeken (of een andere handleiding die jou helpt).

Tot 1 september 2020 betaal je slechts € 90,- per training. 

Tip: De kosten zijn vaak declarabel via de griffie en/of de fractie. 

Waarom?

Gehannes met online vergaderen. Twijfel over het wel of niet stellen van Schriftelijke Vragen. Waar moet je op letten bij de jaarstukken? Hoe bereik en betrek je je achterban nu alles digitaal moet? De begroting komt straks misschien in één keer, zonder kaderstelling. Betekent dat dat je er niet aan hoeft te werken? 

Mini-training op afstand

Pieker niet langer. Wij helpen je direct, persoonlijk en praktisch met een mini-training. De training bestaat uit 2 persoonlijke (video) telefoongesprekken van een half uur. Het eerste gesprek gebruiken we om tot de kern van het probleem te komen, je krijgt van mijn tips en een huiswerkopdracht. Het tweede gesprek bespreken de resultaten en verdere stappen. Na de training ontvang je een relevante hand-out die je kunt blijven gebruiken.

In mijn laatste artikelen ga ik ook in op de problematiek die nu speelt en geef ik tips. 

Aanmelden mini-training op afstand

(Dit aanbod kan worden aangevuld met een abonnement op De Politieke Hulplijn)

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact