Vanuit Regie naar Resultaat

Deze training leert je hoe je het politieke spel wèl kunt spelen. De lessen uit de workshop werk je uit voor je eigen situatie, waardoor je de regie over je eigen politieke agenda echt kunt oppakken en je niet meer af laat leiden. Je hoeft de workshop niet gevolgd te hebben om mee te kunnen doen.

Je leert een doelgerichte volksvertegenwoordiger te zijn, die iets bereikt voor de samenleving.

Het is een online training met een kleine groep (max. 8 mensen). Er zijn vier modules, verdeeld over vier dagdelen in ongeveer 5 maanden. Elke module richt zich op een onderdeel uit het politieke spectrum waarin je opereert: de gemeentelijke en politieke  agenda, het politieke en maatschappelijke speelveld, de politiek/bestuurlijke processen en je politieke profilering.

In elke module werk je vanuit jouw persoonlijke politieke thema stap voor stap een doelgerichte strategie uit, die je direct kunt toepassen in je politieke werk. Zo krijg je regie en bereik je resultaat.

Elk dagdeel duurt 3,5 uur en wordt gegeven via Zoom. Je kunt de training dus eenvoudig thuis vanachter je PC doen.

Met een doel en een strategie in handen kun je het politieke spel efficiënt en doelgericht spelen. Transparant en eerlijk.

 

Samengevat is dit wat de training je oplevert:

  • Een concreet en haalbaar doel, gebaseerd op je politieke missie
  • Grip op politieke processen.
  • Je snapt hoe je aandacht en medewerking krijgt op jouw thema.
  • Je versterkt je profiel.

Deelname/informatieformulier

De training is zo nieuw dat ik nog hard werk aan een informatiepagina. Wil je als eerste -vrijblijvend- op de hoogte blijven van de precieze inhoud? Meld je aan voor de belangstellendenlijst. Er komt een speciaal aanbod voor degenen die meedoen aan de eerste editie.

Agenda

Editie I:

Vrijdagochtenden, 9.00-12.30 uur

12 februari

26 maart

14 mei 

25 juni