Wat doen we?

De diensten van De Politieke School lenen zich voor vele werkvormen. Hoe dan ook wil De Politieke School (aankomend) politici vaardig maken in het politieke handwerk. Daarbij zoeken we de meest passende dienst en werkvorm.

Een greep uit de mogelijkheden:

• Trainingen vanaf een dagdeel (bijvoorbeeld: motie schrijven) tot en met een trainingsprogramma dat is opgebouwd uit meerdere modules (bijvoorbeeld: fractievoorzittersleergang).

• Korte workshops en interactieve presentaties van enkele uren.

• Individuele- en groepsbegeleiding in de vorm van mentoring of coaching. In de huiskamer of on-the-job.

• Opstart en begeleiding intervisiegroepen.

• Fractie-advisering door middel van een scan, coaching-on-the-job of een training teambuilding.

• Een overzicht van het aanbod wordt toegevoegd als bijlage. Het aanbod kan worden gebruikt als keuzemenu om tot een optimaal programma te komen. Het kan ook dienen als handvat om een maatwerkdienst te programmeren.