De diensten van De Politieke School lenen zich voor vele werkvormen. Samen zoeken we de meest passende dienst en werkvorm.

Een aantal suggesties:

• Trainingen vanaf een dagdeel (bijvoorbeeld: motie schrijven) tot en met een trainingsprogramma dat is opgebouwd uit meerdere modules (bijvoorbeeld: fractievoorzittersleergang).
  • Korte workshops en interactieve presentaties van enkele uren.
  • Individuele- en groepsbegeleiding in de vorm van mentoring of coaching. In de huiskamer of on-the-job.
  • Opstart en begeleiding intervisiegroepen.
  • Fractie-advisering door middel van een scan, coaching-on-the-job of een training teambuilding.
  • Een overzicht van het aanbod treft u in de tarieventabel, welke opvraagbaar is bij De Politieke School. Het aanbod kan worden gebruikt als keuzemenu om tot een optimaal programma te komen. Het kan ook dienen als handvat om een maatwerkdienst te programmeren.

Terug naar 'Wat doen wij?'