Voor wie?

Je bent fractievoorzitter en neemt je werk serieus. Je bent bereid om je te verdiepen in het politieke handwerk. Je kunt alleen komen, maar je rechterhand mag wat ons betreft ook inschrijven.

Dit is:

  • Je financieel woordvoerder, deze helpt jouw met het lezen van de begroting. Deze persoon snapt hoe de gemeentelijke financiën in elkaar zitten en volgt het laatste nieuws.
  • Je politieke en of communicatieve helper in de fractie. Dit is jouw vertrouwenspersoon, en samen stippelen jullie de strategie uit.

Wanneer?

Vrijdag 9 augustus en zaterdag 10 augustus 2019  

Dag 1

's Morgens om 9.00 ontvangst.

Start 9.30 uur. Tussen de middag een verzorgde lunch. Einde van het programma om 17.00 uur. Borrel en diner. Intermezzo. Einde 21.00 uur. 

Dag 2

Start 9.00 uur. Tussen de middag een verzorgde lunch. Om 16.00 uur zorgen we dat je kunt vertrekken naar huis, mét bagage. 

Wat levert het op?

  1. Zo’n 20 collega deelnemers die elkaar stimuleren en inspireren. Hierdoor wordt je communicatie- en politieke strategie rijker.

  2. Heel veel tips, overzichtelijk geordend in digitale hand-outs. Wij werken aan een specifieke dropbox.

  3. Tijd en gelegenheid om je financieel-technische vragen te deponeren.

  4. De mogelijkheid tot een nazorggesprek van een half uur bij één van de trainers

  5. 10% korting op het eerstvolgende product dat je afneemt bij De Politieke School of Schrijven, spreken en meer.

Waar?

Postillion Hotel te Bunnik

Er is een één-persoonskamer voor je geboekt.

Wat is jouw investering?

De belangrijkste investering is jouw tijd. Je kunt succesvol en ontspannen politiek bedrijven als je toepast wat je geleerd hebt. Wij raden je aan om het geleerde met je fractie te bespreken, en elke zelfbenoemde actie uit te voeren. 

De financiële investering bedraagt € 495,- p.p. Deze prijs is inclusief BTW, koffie, thee, water, 2x lunch, 2x smoothie, een diner, een overnachting en ontbijt. 

De Politieke School is een CRKBO geregistreerde instelling. Daarom kunnen kunnen we deze training zonder BTW offreren. 

Tip: Informeer bij de griffie naar de mogelijkheid om dit te vergoeden uit het scholingsbudget voor de gemeenteraad. 

Hoeveel deelnemers?

Wij kunnen 20-24 deelnemers trainen. Bij zekere deelname van 18 deelnemers gaat de training door.

Welke randvoorwaarden?

Voor trainingen met open inschrijving kent De Politieke School aanvullende specifieke voorwaarden, als afgeleide van de Algemene Voorwaarden. De leveringsvoorwaarden voor open trainingen tref je hier. Daarin staat alles over jouw en onze rechten en plichten. Zo zijn de afspraken helder en duidelijk. Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden. 

Meer vragen? Stel ze hier