I always wondered why somebody didn/t do something about that. Then Ik realized I am SOMEBODY


Sociale media is belangrijk om De Politieke School te laten zien. Vanaf de start van het bedrijf in 2018 deed ik dit ook via Facebook.

Nu veel meer politici via Instagram communiceren neemt De Politieke School afscheid van Facebook en zal ik het account op Instagram meer gaan benutten om relevante informatie over lokale politiek, mijn bedrijf en politieke opleidingen te delen.


Per 1 januari 2022 wordt de Facebookpagina van De Politieke School opgeheven.

Ik wil je graag bedanken voor het volgen van mijn berichten, en voor de reacties die ik heb gekregen. Daarmee heb je mij vertrouwen gegeven en gestimuleerd om het bedrijf verder uit te bouwen. Ik ben blij met het aanbod dat ik heb kunnen ontwikkelen om raadsleden te helpen hun weg te vinden op het politieke speelveld. 

Trouwe volgers wil ik graag belonen met een aantrekkelijke uitnodiging om mijn effectiefste training voor raadsleden te volgen. 


Vanuit Regie Naar Resultaat

Onder het motto politiek zonder spelletjes heb ik een training ontwikkeld die je echt gaat helpen om politieke resultaten te boeken. Politieke spelletjes zijn daar echt niet voor nodig, wel een gedegen strategie. Die ga je in de training ontwikkelen. Op het thema waarop jij iets wilt bereiken voor de mensen in jouw gemeente. Heel persoonlijk dus.


Aanbod
Voor jou, als volger van De Politieke School, heb ik een speciaal aanbod als je je nú aanmeldt voor de deze training.Wat houdt de training in?

Vanuit Regie Naar Resultaat is een online trainingstraject. Er zijn vier trainingssessies van een halve dag en vier individuele contactmomenten gedurende een periode van ongeveer 5 maanden. Jij geeft aan welk doel je wilt bereiken in de gemeenteraad. Ik reik je de benodigde strategieën aan die je direct kunt toepassen in je werk. 

  • We starten met het bepalen van de politieke positie en hoe je deze kunt beïnvloeden. 
  • Daarna werken we uit met wie je te maken krijgt en wie je moet overtuigen. 
  • Vervolgens duiken we in het vergadercircuit en hoe je daarin gericht je weg vindt. 
  • Tenslotte werken we aan de profilering van jouzelf en jouw thema, zodat mensen je leren kennen, je vertrouwen en op je gaan stemmen.

De training richt op de dagelijkse praktijk van jou als raadslid. Je krijgt praktische oefeningen, die je in je werk toepast. Je zult er direct nu bij de start van de campagne, en daarna gedurende de hele raadsperiode profijt van hebben. De politici die deze training volgden zeiden: “Deze training had ik aan het begin van de periode moeten doen”.Details aanbod
Meld je je aan voor 31 januari 2022, dan mag je gratis meedoen aan de workshop Politiek Zonder Spelletjes op 9 februari of 9 maart. Normaal gesproken kost deze workshop 45 euro.
Kijk hier voor meer informatie:
Klaar met politieke spelletjes - De Politieke SchoolWaarom gaat deze training jou echt helpen?

Deze training duurt effe langer dan alle andere trainingen in politieke vaardigheden. Daardoor werk je goede voornemens echt uit. Het is niet alleen theorie. De praktijkgerichtheid maakt dat je de stof direct toepast en ongemerkt oefent. Bovendien heb je tussen de sessies door individuele coachsessies, waar je jouw specifieke probleem kunt bespreken. Dat bij elkaar maakt dat je het politieke handwerk echt onder de knie krijgt. En je er langdurig profijt van hebt.


Wanneer kan ik starten?

De volgende training start* op 26 maart a.s. Dat betekent dat je direct na installatie jouw persoonlijke politieke doel op scherp hebt en dus goed toegerust de periode in gaat. Na de eerste sessie heb je je doel vertaald in één zin, die je direct in je sociale media kunt gebruiken.

*bij voldoende deelnemers.


Aanmelding

Via meer informatie: 

Training Vanuit Regie Naar Resultaat - De Politieke School

Direct: 

Inschrijfformulier training Vanuit Regie Naar Resultaat - De Politieke School


Ik zie je graag!

Oh ja, heb je vragen? Bel of app gerust!! Ik houd van contact. 06 – 2141 4200


Trudy Veninga

Spelbegeleider voor politiek zonder spelletjes

Trainer in politiek resultaat
Ik nodig je van harte uit mij verder te volgen op de volgende sociale media:

Instagram: Trudy Veninga (@de.politieke.school)

Twitter De Politieke School (@PolitiekeSchool) / Twitter

LinkedIn (1) Trudy Veninga | LinkedIn

Nieuwsbrief

Als je echt geen informatie wilt missen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer één maal per maand en staat boordevol tips over het politieke raadswerk. Ik deel missers en successen uit mijn eigen loopbaan en schrijf columns over actuele situaties.

https://www.depolitiekeschool.nl/aanmeldingsformulier-nieuwsbrief/

Terug

Terug naar de homepage